Az EPR rendszer a pályázatok elektronikus formában való benyújtását teszi lehetővé.

 

A Nemzeti Földügyi Központ (NFK) igyekszik a pályázók számára a pályázatok tartalmi és formai elvárásait minél inkább egyértelművé és jól strukturálttá, a pályázás folyamatát a mindenkori informatikai lehetőségekkel is élve minél kényelmesebbé, továbbá a pályázatok adminisztrációját és értékelését minél hatékonyabbá tenni. Ezen cél egyik elemeként a Nemzeti Földügyi Központ 2019-től bevezeti az online pályázási lehetőséget, a továbbiakban a pályázatokat ezen a felületen keresztül lehetséges benyújtani.

 

Az EPR rendszer:

A Nemzeti Földügyi Központ (NFK, székhelye: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5., statisztikai számjele: 15840369-8413-312-01, törzskönyvi azonosító száma: 840363, adószáma: 15840369-2-42) Elektronikus Pályázati Rendszerének (EPR) használatához szükséges az ún. „partnerfiók” létesítése.

 

Az NFK EPR rendszerén, hirdetmény formájában megtalálható haszonbérleti pályázatok kezelése az  elektronikus pályázati rendszer használata útján történik. (EPR)

 

Pályázati rendszer használatához regisztráció szükséges.

 

Az EPR rendszerben történhet

-          a regisztráció és partnerfiók létesítése

-          a pályázatok beadása

-          a pályázatok pályázók általi módosítása

-          a pályázatok pályázók általi visszahívása

-          a pályázati felhívás NFK általi visszavonása

 

Az EPR rendszerbe a pályázó e-mail cím regisztrációval tud belépni, amely során az EPR rendszer eltárolja az azonosító adatokat. Egy óra inaktív működés után a felhasználót/pályázót a rendszer automatikusan kilépteti.

 

Technikai feltételek

Javasolt böngésző: Mozilla Firefox, Google Chrome

A csatolandó dokumentumok feltöltésekor elfogadott dokumentumtípusok: PDF

 

Segítség kérése:

Probléma esetén kérjük küldjön e-mailt az eprhb@nfk.gov.hu –e-mail címre.

Online üzenetküldéshez Kattintson a IDE