Az EPR rendszer a pályázatok elektronikus formában való benyújtását teszi lehetővé.

 

A Nemzeti Földügyi Központ (NFK) igyekszik a pályázók számára a pályázatok tartalmi és formai elvárásait minél inkább egyértelművé és jól strukturálttá, a pályázás folyamatát a mindenkori informatikai lehetőségekkel is élve minél kényelmesebbé, továbbá a pályázatok adminisztrációját és értékelését minél hatékonyabbá tenni. Ezen cél egyik elemeként a Nemzeti Földügyi Központ 2019-től bevezeti az online pályázási lehetőséget, a továbbiakban a pályázatokat ezen a felületen keresztül lehetséges benyújtani.

 

Az EPR rendszer:

A Nemzeti Földügyi Központ (NFK, székhelye: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5., statisztikai számjele: 15840369-8413-312-01, törzskönyvi azonosító száma: 840363, adószáma: 15840369-2-42) Elektronikus Pályázati Rendszerének (EPR) használatához KAÜ azonosítás szükséges.

 

Az NFK EPR rendszerén, hirdetmény formájában megtalálható haszonbérleti pályázatok kezelése az  elektronikus pályázati rendszer használata útján történik. (EPR)

 

Pályázati rendszer használatához Ügyfélkapu regisztráció szükséges.

 

Az EPR rendszerben történhet

-          a pályázatok beadása

-          a pályázatok pályázók általi módosítása

-          a pályázatok pályázók általi visszahívása

-          a pályázati felhívás NFK általi visszavonása

 

Az EPR rendszerbe a pályázó KAÜ azonosítással tud belépni. Egy óra inaktív működés után a felhasználót/pályázót a rendszer automatikusan kilépteti.

 

Technikai feltételek

A rendszer bármely böngészővel használható.

A csatolandó dokumentumok feltöltésekor elfogadott dokumentumtípusok: PDF

 

Segítség kérése:

Probléma esetén kérjük küldjön e-mailt az eprhb@nfk.gov.hu –e-mail címre.

Online üzenetküldéshez Kattintson a IDE